100% argánový olej

100% argánový olej

- in Cosmetics
10025
0

Tento vzácny olej sa získava z plodov Argana Spinosa, ktorý rastie iba v juhozápadnej časti Maroka.
Argánový olej je skutočný nektár, ktorý obsahuje neuveriteľné množstvo aktívnych látok, ako je vitamín A, E, a F, nenasýtené mastné kyseliny (až 80%), prírodné fenoly, karotén, squalén a flavonoidy. Vďaka vysokému obsahu prírodného vitamínu E, udržuje vitalitu a mladosť pokožky a vlasov, ktorým dodáva výnimočný lesk a odolnosť. Olej zabraňuje aj dehydratácii a starnutiu kože. Je vhodný aj na starostlivosť o citlivú oblasť okolo očí. V súčasnosti vedci preukázali aj protinádorové pôsobenie oleja.
argana
Účinky:
– redukuje vrásky, jazvy a stopy po akné
– mimoriadne hydratuje, vyhladzuje a spevňuje pokožku
– zjemňuje, tonizuje a regeneruje pokožku
– zlepšuje kvalitu vlasov a nechtov, znižuje ich lámavosť
– znižuje prejavy psoriázy a ekzémov
– pomáha upokojiť popálenú pokožku
– podporuje prekrvenie tkanív
– znižuje riziko celulitídy
– obnovuje bunkovú štruktúru
– chráni pred vetrom a mrazom
– je najúčinnejší prírodný prostriedok proti starnutiu pleti
– je vhodný na všetky typy pokožky
– využíva sa vo výrobkoch pre poškodenú, starnúcu pleť, citlivú pleť, problematickú pleť a v opaľovacích výrobkoch
Olej je možné pridávať do akéhokoľvek kozmetické prípravku. Nezanecháva pocit mastnoty a rýchlo sa vstrebáva.
Zdroj: informačný leták od Yves Rocher

Comments

Komentáre

About the author

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *